Insights For You 360 app

Ett 360-feedbackverktyg som gör feedback enkelt!

Vi är övertygade om att alla har en stor utvecklingspotential, men att vi kan behöva hjälp för att uppnå det. Feedbackverktyget Insights For You 360 hjälper dig att ta hand om din egen personliga utveckling och ger dig alla insikter du behöver för att nå dina mål.

Appen Insights For You är designad för att hjälpa användare att ta hand om sin egen personliga utveckling med hjälp av självskattning och feedback från viktiga personer i deras nätverk.

Ladda ner appen idag och kom igång med din feedbackresa.

Varför ska man välja Insights For You?

Vårt 360-feedbackverktyg ger dig möjligheten till självskattning avseende de beteenden som du anser vara viktiga. Därefter fördjupar du dina resultat genom att be viktiga personer i ditt nätverk om individuell feedback.

Stärk dig själv

Lär dig hur du stärker dig själv. Ta hand om din egen personliga utveckling med hjälp av självskattning och feedback från personer i ditt nätverk.

Involvera andra

Skapa ett nätverk av kollegor och vänner och ta reda på hur de kan hjälpa dig att nå din potential.

Utveckla dig själv

Få din verklighetscheck! Jämför dina resultat med ditt nätverks bedömning och ta reda på var du kan förbättra dig själv och vilka styrkor du har.

Connect

Förstå hur människor uppfattar dig, varför de kommunicerar på ett visst sätt och vad som krävs av dig för att bli en bättre kommunikatör.

0+

Ledare

0+

År av erfarenhet

0+

Nöjda kunder

Insights For You

Logga in

Ladda ner appen och skapa ett konto för att starta feedbackprocessen

Lägg till raters

Välj dina raters från ditt nätverk och skicka dem en inbjudan att ge dig feedback

Analysera dina resultat

Efter att du fått feedback från alla dina bedömare kan du visualisera dina resultat och tydligt se var det finns utrymme för utveckling

Kör en gång till

Starta en ny omgång av feedback med en annan grupp av bedömare eller använd ett annat frågeformulär för att ta reda på mer om dina utvecklingsområden

ENGAGERA DIG

Skapa ett nätverk av kollegor och vänner och ta reda på hur de kan hjälpa dig att nå din potential.

UTVECKLA DIG

Jämför dina resultat och ta reda på var du kan förbättra dig själv och vilka dina styrkor är.

CONNECTA

Se hur människor uppfattar dig, varför de kommunicerar på ett visst sätt och vad som krävs för att bli en bättre kommunikatör.

Kontakta Oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar på vardagar.