Insights For You - ett enkelt och effektivt verktyg för 360 graders feedback

Den ständiga förändringen i samhället driver nya krav på ökad individuell utveckling. Insights For You erbjuder ett helt nytt sätt att hjälpa individer och organisationer att nå sin fulla potential. Genom att kombinera kraftfull 360° feedback med en effektiv och lättanvänd app ges individen värdefulla insikter om sina professionella styrkor och utvecklingsområden.

Med resultatet hjälper vi individen att skapa en utvecklingsplan och att arbeta vidare med aktiviteter och handlingar, innan man mäter och validerar förändrade beteenden. Processen fungerar perfekt på individ-, team- eller organisationsbasis.

Vill du ha ett effektivt verktyg som hjälper dig med din utveckling – ladda ner appen Insights For You idag.

Är du arbetsgivare och vill stärka din kultur genom att få insikter om det samlade beteendet bland din personal – kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.

Teamet

Insights For You (IfYou AB) grundades av Peter Lysell och Mikael Perdin 2017 i Göteborg, Sverige. Vårt centrala verktyg, appen Insights For You, har utvecklats genom år av erfarenhet och i samarbete med mer än 5 000 ledare över hela världen. Insights For You strävar efter att vara en möjliggörare för feedback-kultur, kontinuerlig individuell utveckling och organisatorisk tillväxt.

Genom att använda 360° feedbackmetodik, som anpassas till organisationens övergripande strategi och omvandlas till konkreta beteenden, vill vi utmana de befintliga leverantörerna av feedbacklösningar. Hörnstenarna i vår lösning är enkelhet och tillgänglighet; något som möjliggör frekvent och regelbunden användning för alla utan krångel. Vi vet att högklassig feedback är en förutsättning för framgång i alla organisationer.

Mikael Perdin
CMO

Mikael är vår ”go-to-guy” när det kommer till effektiv struktur och målstyrning – var så säker på att alla våra mål är SMARTA.

Christian Lindholm
CEO

Vår VD håller, som man säger, många bollar i luften. Jonglerings-skillsen inbegriper ekonomi, produktutveckling, marknadsföring, kundrelationer och mycket mer - och det verkar funka bra!

Peter Lysell
CTO

Om man vill sätta ett ansikte på den perfekta idégeneratorn så är det förmodligen Peters. Hans kreativitet säkerställer att vi aldrig kommer att få slut på utvecklingsmöjligheter.

Shirley Lane
Project Coordinator

Om djävulen finns i detaljerna så har vi inte upplevt det ännu - allt tack vare Shirley. Hennes perfektionistiska förhållningssätt ackompanjeras av en djup förståelse för helheten.

Kontakta Oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar på vardagar.