Att förädla FEEDBACK till INSIKTER har aldrig varit enklare

Genom att knyta ihop organisationsstrategi och kärnvärden till konkreta och mätbara beteenden utvecklar vi innehåll som är relevant och igenkännbart för dig och din organisation.
Ladda-ner-apple
Ladda-ner-google

Skräddarsytt innehåll och validerade feedback-frågeställningar som matchar din organisations behov - Ett bättre sätt att använda 360° feedback i organisationer.

Insights For You översätter organisationsstrategi och kärnvärden till påtagliga och mätbara beteenden och skapar därifrån 360° frågeformulär som är känns relevanta och igenkännbara för dig och din organisation. Den unika 360° feedbackmetodiken, förpackad i en lättanvänd app, säkrar verkliga och mätbara individuella och organisatoriska framsteg. Appen Insights For You syftar till att ge feedback till alla i en organisation och att göra det bättre, mer effektivt, mer användarvänligt, på distans och till ett attraktivt pris.
 • 1
  Strategi

  Tillsammans diskuterar vi vilka kompetenser och beteenden som är avgörande för att leverera i enlighet med strategin. Därefter skapar vi förslag på frågeställningar anpassade för de olika rollerna i organisationen.

 • 2
  Design

  Efter att ha kommit överens kring innehåll och frågeformulär beslutar vi om den visuella app-layouten inklusive logotyp, färgschema och annat stödmaterial.

 • 3
  Produktion

  Inom en dag eller två sätter vi upp 360-appmiljön och tillhandahåller den unika åtkomstkoden för din organisation för att kunna komma åt din skräddarsydda version av appen.

 • 4
  Implementering

  Efter en lyckad planering stöttar vi er i lanseringen av appen i organisationen. Implementeringsprocessen består ofta av en introduktion till det övergripande begreppet feedback och till processen i stort.

Få din organisation att utvecklas!

Engagera dina anställda i självutveckling med hjälp av 360-feedback. Stärk din organisation genom att diagnostisera dina kommunikationsmönster.

Identifiera ``topp-presterare`` som kan riktas mot ledarskapsutveckling.

Identifiera styrkor och utvecklingsbehov och ge underlag för en utvecklingsplan.

Skapa en kultur av öppen feedback och diskussioner.

Behöver du mer information?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  Kontakta Oss

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar på vardagar.